page_head_Bg

solo susu

Aokuso 31-Thomasville-Ina ua mavae le Afa o Ida na mafua ai le faaleagaina tele ma le faitau selau o afe o tagata na leiloa le paoa, na filifili tagata o le lotoifale e auai i le toefuataiga o Louisiana.
O Sheila Searcy, o se tagata faigaluega Toyota i Thomasville, na faaosofia e amata le galuega foaʻi ina ua vaʻaia le 12 vaʻa toso na toetoe a faʻaumatia i le afa.
E ui lava e leai se sootaga tuusao ma soo se tasi o le auvaa ua aafia, ae ua faaigoa e Searcy i latou o tagata o le aiga ona o la latou galuega mamafa mo tagata o le nuu.
“Matou te iloa e toʻatele tagata o loʻo tauivi ma lenei mea,” o lana tala lea. "Sa fai si fa'alavelave ia te a'u, o lea na ou filifili ai e tuu faatasi le taavale. Sa ou mafaufau pe aisea. Sa ou vaai i se avanoa, sa ou aveina ma ave.”
E o’o mai i le taimi nei, ua silia ma le $300 le aofa’i o foa’i na maua e Searcy, lea na fesoasoani ia te ia i le faia o pusa tumama e 10, lea o le a ia lafo i Louisiana i le fa’aiuga o le vaiaso nei.
Sa ia talosagaina foi le nuu o Thomasville ina ia foai soo se oloa mo le tumama, e pei o le toothpaste, oloa mo tamaitai ma solo susu, e fesoasoani ia te ia i le faia o isi afifi.
"Ou te taumafai e faʻamalosia tagata e mafaufau i mea e le o manatu le toʻatele o tagata o ni foaʻi, (mo se faʻataʻitaʻiga) meaʻai mo le tumama o tamaʻitaʻi ma ato pepe," o lana tala lea. “O tagata o loʻo foaʻi tupe, penisini, ma meaʻai e le pala i le aso atoa, ae o nei mea e foliga mai e mou atu i le faʻafefiloi. I le taimi nei, matou te le taliaina ni foaʻi o lavalava, ae o mea e mautinoa lava e faʻagaloina. O oloa tumama o se mea tele. ”
Fai mai Searcy o le a faaauau pea ona ia tietie atu i Louisiana i faaiuga o vaiaso uma e momoli ai foai sei vagana ua ia le toe manaomia se fesoasoani.
“E matua leai lava sau sini. O laʻu sini o le fesoasoani i le tele e mafai ai, ”o lana tala lea. “Sa ou fai atu i lo’u toalua afai lava e oo mai foai ma e aoga le malaga, o le a ou alu.”
Na ia faʻamoemoe o lana foaʻi o le a momoli atu ai se feʻau o le faʻamoemoe i soʻo se tasi i Louisiana na afaina i le faʻaleagaina o le afa.
"Ou te faʻamoemoe e mafai ona fesoasoani ia i latou, faʻafiafiaina i latou, ma taʻu atu ia i latou e tusa lava pe vaeluaina lo tatou atunuu, o loʻo i ai pea tagata i soo se mea e lagolagoina i latou, ma o loʻo i ai le latou lagolago," o lana tala lea.
So'o se tasi e naunau e foa'i oloa mo le tumama e mafai ona lafo i le pusa na fa'atulaga e Thomasville Toyota, pe fa'afeso'ota'i Sheila ile Sheila@Thomasvilletoyota.com e fa'atulaga se taimi e piki ai.
O le faiaoga Igilisi o Christine Pietzen na tuliesea mai luga o ala o faasalalauga lautele e le ita ita, a itiiti mai na aveesea mo sina taimi mai lana vasega.
O le Texas influencer, ua lauiloa o Miss Mercedes More e le faitau miliona o tagata fiafia, na maua ua maliu i lona fale i le Aso Sa, Aokuso 29. Na maua foi e leoleo le tino o le ua masalomia.
Na talosaga leoleo mo le onosai. E leʻi puʻea le fafine; o lana loia na tuuaia i le faailoga lanu ma fai mai na te lei faia se mea sese.
E leʻi oʻo i le atunuʻu o le motu ni faʻamaʻi COVID-19, o lea na fai mai ai le tagata malaga maileia na te leʻi faia lava se matapulepule.
O se ulugalii o Tarzana, oe na taʻusala i le faaseseina o tupe a le malo e $18 miliona mo le faamaʻi, ua sosola ma ua manatu le FBI o ni tagata sosola.
Ina ua mavae le tolu tausaga o misa i le va o loia ma tagata o le aiga i luma o le faamasinoga, na faatonuina ai e le faamasino ananafi ia Mikese Morse e auina atu i le falemai o le mafaufau ina ua uma ona fasiotia se alii i le 2018. I le 2018, a o tietie uila Pedro Aguerreberry ma ona atalii laiti e toalua i le New Tampa Boulevard. (New Tampa Boulevard), sa tietie o ia i le Iunivesite o South Florida (USF) O le uila na paʻu i lalo Pedro Aguerreberry ma ona atalii laiti e toalua ina ua valea. Maua tala o maketi e aoga lou taimi ile Axios Markets. saofaga
O lo’o tu’ua’ia, e to’atolu tagata na fa’atupuina ma le loto i ai se fa’alavelave i luga o le alatele a Los Angeles County o le a tula’i i luma o le fa’amasinoga i le aso nei. O nisi o i latou na manunua tigaina ona o le aoina o tupe mai kamupani inisiua.
Na pueina e le au pulega se alii ua masalomia na ia tatalaina se afi i se vaega o tagata tetee i fafo atu o le fale o San Diego Mayor Todd Gloria. O le totonugalemu o le tetee o le faaleleia lea o aia tatau a tagata leai ni fale i San Diego.
“E lei faatea e ia lona toalua. E nofo o ia i Isaraelu. Ona o lenei mea, na fefe ai o ia e alu i Isaraelu,” o le tala lea a le rapi na fesoasoani ia Sepulona Simantov.
I le 2010, na maua ai e le Koluse Mumu a Amerika le lata i le US $ 500 miliona i foaʻi mo galuega fesoasoani i Haiti, ae na o le ono fale na fausia.
O se ali’i atonu na soli lona taimi fa’anofovaavaaia i Ohio e ala i lona malaga atu i Misisipi, o lo’o tuliloaina e leoleo o lo’o masalomia i se osofa’iga i luga o le ea i le ali’i tusitala o le MSNBC o Shaquille Brewster i se setete o lo o a’afia i se afa. O le Gulfport, Mississippi Police Department ua faailoa mai le ua masalomia o Benjamin Eugene Dagley o Worcester, Ohio, ma tatala i le aso […]
Na taua e le US Coast Guard i le Aso Gafua e faapea, o loo sailia e le auvaa se alii e lei alo mai i Key West e pei ona fuafuaina, ma o le tamaitai na o ma ia na maua atu e lana tama ua maliu.
Fai mai leoleo, o se ulugali’i matutua na a’afia i manu’a i fana na maliliu i le nofoaga autu e nonofo ai fesoasoani i Hawaii i le Aso Lua ma tu’u ai se tusi e ta’u mai ai ua uma o la ola. Na musu le Lutena Leoleo a Honolulu Deena Thoemmes e fa'amatala auiliili mea o lo'o i totonu o lea tusi. Fai mai Thoemmes, o le fafine e 86 tausaga le matua o se tagata nofomau i Waikiki Square, ae o lona to’alua e 92 tausaga le matua e nofo latalata ane.
O le sui FBI o David Harris na tuli ma molia i solitulafono tau feusuaiga i setete e tolu, e aofia ai tamaiti laiti.
Na taʻu atu e se fesoasoani i le faamasino o John Pierce na i ai se faalavelave tau taavale ona fai atu lea i le isi faamasino o Pierce e faaaoga se ventilator ma sa taofia i le falemai i le COVID-19.


Taimi meli: Sep-01-2021