page_head_Bg

O solo susu ma condom o lo'o salalau i auvai o le Vaitafe o Maidstone

I le mae'a ai o timuga tetele talu ai nei, o le mamafa o le alavai ua fa'amama ai le ufiufi o alavai, ma fa'ata'ape ai otaota i tafatafa o le Vaitafe o Lane fa'asao fa'anatura i Maidstone.
O lenei faafitauli na maua e Cllr Tony Harwood (Liberal Democrats). E le gata i le faataunuuina o ona tiute faalemalo, ae o ia foi o le taitaifono o le Komiti o le Pulega o Faasao a le Lianhe.
Fai mai a ia: “Na aveese le ufiufi o le pu, ma o le tele o oloa tumama, condom ma solo susu sa salalau solo i luga o le auvai.
“Ua uma ona ou faatumuina taga e lua i le ieie mai le ala savali lava ia, ae o le maualuga o le filogia e manaomia ai le faamamaina ma le fesoasoani a tomai faapitoa.”
Na taʻua e Cllr Harwood: “Aʻo leʻi faʻamamāina le faʻamaʻaina o le lapisi, e manino lava o timuga mamafa uma e mafua ai lenei avega."
Na ia faapea mai: “E iai foʻi se tulimanu o le ufiufi o le tane. E mafai ona paʻu e aunoa ma se lapataiga, ma tuʻu ai tagata lautele i se tulaga lamatia."
O fuga o algae na aliali mai i totonu o le vaitafe lava ia, ma na masalomia e Cllr Harwood atonu o le taunuuga foi lea o le lafoaia o otaota.
Talu mai le 2014, ua lisiina e le Cllr Harwood mataupu e 10 o lapisi ogaoga i luga o le nofoaga-e le aofia ai ni tama'i masaa e tutupu soo i taimi o timuga mamafa. Lipoti ile Ofisa ole Siosiomaga i taimi uma.
O le taimi mulimuli na tupu ai o Ianuari 9, 2020, ina ua lofia ala savali i itu uma e lua o le Vaitafe o Ryan e lata ane i le tuaoi o le falegaosi oloa a Turki e ala i otaota a tagata e tusa ma le futu le loloto. Na valiina le vaitafe i le efuefu pogisa ma faatumu i ie susu ma solota mama.
O a mea'ai mo le afiafi? Fuafua mea'ai, taumafai mea'ai fou ma su'esu'e mea'ai e fa'aaoga ai fua fa'ata'ita'i mai le au kuka sili a le atunu'u.
Su'e mo se vasega pepe talafeagai, a'oga, kolisi, iunivesite po'o se a'oga i Kent po'o Medway? O la matou lisi o aʻoaʻoga o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia!
O lenei upegatafa'ilagi ma ona nusipepa e feso'ota'i o ni sui o le Independent News Standards Organization (IPSO)


Taimi meli: Aukuso-25-2021