page_head_Bg

E leai se fa'aletonu o mea e puipuia ai le tagata lava ia i a'oga a Broome County i lenei tautoulu

ENDICOTT (WBNG)-A o faʻaauau pea le faʻamaʻi o le lalolagi, o loʻo agai i luga nuʻu o Broome County e fesoasoani le tasi i le isi a o lata mai le isi tausaga aʻoga.
O se foa’i tumaoti ma le Sam’s Club na foa’i nisi o mea e fesoasoani ai ia latou toe fo’i manuia i le a’oga, e pei o solo fa’amama, fa’amama lima ma matapulepule a tamaiti.
Na taʻua e Patrick Dewing o le ofisa o auaunaga faʻafuaseʻi a le itumalo e sili atu i le 60,000 vaega o mea e puipuia ai le tagata lava ia o le a tufatufa atu i le 14 aʻoga a le malo ma aoga tumaoti i Broome County.
O Jason Van Fossen, o le ulu o le Maine-Endwell Central School District, fai mai o lenei taumafaiga o loʻo faʻaalia atoatoa ai le tulaga i lo tatou itulagi.
“Ia fa’aauau le tu’uina atu o nei alagaoa e ala atu i nu’u. I lenei tulaga, o le taimi nei e taua tele le matapulepule. E fa'aalia ai e iloa e tagata le taua o a'oa'oga ma a'oa'oga, ma latou te manana'o e faia mea uma latou te mafaia e fesoasoani ai ia i tatou e toe fa'afo'i a latou fanau i le a'oga. . Matou te matua faʻafetai lava mo lenei mea, ”o le tala lea a le tagata e pulea.
Faaalia e Duin o le Ofisa o Auaunaga mo Faalavelave Tutupu Faafuasei, o le aso 27 o Aukuso e amata ai le tufatufaga.


Taimi meli: Sep-02-2021