page_head_Bg

Le ta'iala sili ona lelei e fa'amaonia le susu (ma oloa e 9 e le fa'avaivaia oe)

Ina ua ou matua, sa masani ona ou faaaluina le taumafanafana i Tokyo ma loʻu aiga. Ina ua mavae se olaga atoa o aso timuga ia Iuni, sa ou manatu faavalevalea ua ou iloa le ita o le susu. Ona, i le avea ai ma se 24-tausaga, sa ma o ai ma lo’u uso masaga i New Orleans i se malaga a se teine, ma sui lavalava a itiiti mai e faatolu i le aso. Pe a faatusatusa i le Big Easy, o Tokyo e matutu. Talu ai nei, na ou siitia ai i Miami-o laʻu luʻitau aupito lata mai lea i le feagai ai ma le mafanafana ma le vevela o le tau. O nei mea uma e faʻapea ua ou aʻoaʻoina se mea pe lua e uiga i le puipuiga o le susu o loʻu lauulu ma faiga teuteu. Pe a feagai ma a'u galu matafaga, ou te mafaufau i le mea'ai, ae le o le frizz. A e nofo i lalo ma fai teuga, o le galuega o le susulu, ae le o le gaʻo. O tekinolosi sa'o ma oloa e mafai ona fa'ataunu'uina miti, e o'o lava i aso sili ona leaga. A'o le'i faia lena mea, ia fa'ailoa mea taua o lo'o i totonu o la'u 'au e fa'amautinoa ai o le susu o le a le afaina ai a'u faiga matagofie. I le Refinery29, matou te fesoasoani ia te oe e faʻatautaia lenei lalolagi mataʻina o mea. O a matou maketi filifiliga uma e filifilia tuto'atasi ma fuafuaina e le au faatonu. Afai e te faʻatau se mea matou te fesoʻotaʻi i luga o la matou upega tafaʻilagi, e mafai e le Refinery29 ona maua se komisi.
Afai e te alu i le "Aai o Vaituloto", e tatau ona e asiasi i se tasi o le tele o falemataaga, paka ma faleaiga. O mea uma ia e tatau ona e iloa.
Mai le sisi sisi i le avea ma nofoaga na fanau mai ai le talafaasolopito o Amerika, o le "Aai o le Alofa Uso" e tumu i gaoioiga. O le mea lenei e tatau ona e iloa.
Auai i le HSBC Premier Banking, tatala i fafo e aunoa ma se totogi ma vave i luga ole laiga, ma fiafia i taui fou e oo atu i le £9,800.
O Me na teʻa nei na tumu i le faʻamoemoe: sili atu ma le afa o tagata i luga atu o le 18 i le Iunaite Setete na mauaina le itiiti ifo i le tui muamua ole tui ole COVID. Mo i tatou ua uma ona fai tui, o lona uiga e mafai ona tatou potopoto i totonu o le fale e aunoa ma le ofuina o matapulepule ma isi tagata fai tui. O lona uiga o fa'atasiga tetele i fafo ma 'ese'ese tikeri o matapulepule e fa'aitiitia ai le fa'amata'u. O lona uiga o le faafesagaʻi ma anti-vaccine poʻo le COVID deniers o le a le toe lamatia ai le ola. Le toe lagona le matautia
Pe a seasea fa'atau atu oloa lalelei e sili ona fiafia i ai tagata ta'uta'ua, o le a matou fa'aputuina e pei o ni galuega moni. PSA mo Reese Witherspoon fans uma, o se tasi o ana mea e sili ona fiafia i ai le tausiga o le paʻu, Biossance, o le a faʻatauina se aiga taua ma uo faʻatau mai le taimi nei seia oʻo ia Aokuso 30. O loʻo matou talanoa e uiga i le 30% faʻaitiitiga i mea uma i luga o le upega tafaʻilagi. O le auvaa mama […]
O tagata fa'atau filifilia e talosaga mo le 12-36 taimi e toe totogi ai ma o le aofa'i e $200,000 pe sili atu, ma le tului fa'aletausaga e 4% ua fa'atulaga! Nono e nono? Ia maua foi se nonogatupe lelei!
O mafua'aga nei e 4 e fa'agesegese ai lau komepiuta pe a mae'a ni nai itula-ma pe fa'afefea ona toe fa'aola.
E silia ma le 11,000 tagata fa'atau Amazon na latou tu'uina atu i lenei mop lelei se fa'ailoga lima-fetu-sefe $20 mo se taimi fa'atapula'a.
O tulaga uma o le olaga o loʻo tali atu i suiga o le tau, ma e tatau ona faia se sao o soʻo se tagata.
Ulufale atu i laasaga fou e 10 o le olaga, manatua e tausi lelei lau fuafuaga o le olaga ma siaki lou olaga, folafola lau inisiua faaipoipo, ma faʻamaonia le faʻafouina.
O le moe maloloina e feso'ota'i sa'o ma le malosi o le puipuiga, lagona lelei ma le fa'aitiitia o fa'ama'i. Ua oo i le taimi e teu ai tupe i se moega fou.
Ole la'asaga tele lea mo nu'u e le masani ona ulufale ile falema'i fa'ata'ita'i, peita'i ua fa'ailoa mai e nisi o tagata fa'agaioiga fa'afitauli e ono le amana'ia.
Autonomous English myClass e mafai ai e oe ona filifili au lava vasega ma faʻataʻitaʻi le tulaga moni o aso taʻitasi e faʻamalosia ai ou tomai faʻafesoʻotaʻi. Su'ega Igilisi fua


Taimi meli: Aukuso-25-2021