page_head_Bg

Itu tagi: Na tuuina mai e R. Kelly ia te aʻu le faapaʻu pepe ma faasāina aʻu i fei

O Jane Doe 5 na molimau ma loimata i le Aso Gafua e faapea na pulea e R. Kelly ana gaioiga uma ma faamalosia o ia e pipii i totonu o se ipu i totonu o lona potu aoga, ma faaigoa o ia "Tama".
O le Aso Gafua, na pa’ū ai se tasi o i latou na molia ai R. Kelly i luga o tulaga, ona sa sauaina o ia e le alii pese ta’uta’ua i le taimi o le la mafutaga e lima tausaga, ma sa ia faamatalaina ai le auala na ia tu’imo’i soo ai o ia pe a sasa. Na manu’a ma na oo lava ina faamalosia o ia e faapau pepe i le 2017.
“Na ia ta’ua o lo’o mana’o pea o’u e fa’amaumau lo’u tino, ma a uma ona ia fa’ate’aina le isi vaega o teine, e mana’o e fai sona aiga,” o le fa’aaliga lea a le itu tagi, o Jane Doe 5 i totonu o fa’amaumauga a le fa’amasinoga. i Brooklyn Commonwealth O le faamasinoga a Keli o le faia o solitulafono tau feusuaiga.
Na manatua e le fafine na taʻua o ia o "Jane" i le au faatonu na la feiloai ia Kelly i se faletalimalo ina ua maeʻa se konaseti i Orlando, Florida, e le tamaititi aoga maualuga 17 tausaga o Kelly. I le taimi o le la mafutaga e lima tausaga, sa nonofo o ia ma Kelly ma lana uo teine ​​i Atlanta ma Chicago, ma afai lava na te solia ana "tulafono", e masani ona faasalaina o ia.
Sa ia molimau e faapea, ina ua la feiloai mo le taimi muamua, na ia fai mai ai Keli “ua faamalosia o ia” ma fai atu ia te ia e tuu atu ia te ia e faia feusuaʻiga tuufofoga ia te ia. A maeʻa lena, taʻu atu ia Keli o lona 18 tausaga o Jane Doe 5 na feiloai ma le pese pese i ni konaseti i le salafa o le atunuʻu. I ni nai masina mulimuli ane, na ia fai mai ai o so o se taimi lava la te faia ai feusuaʻiga, na amata ona ia lagona le tiga tele.
“O le a lagona e loʻu pelvis ma le manava pito i lalo le le fiafia,” o le tala lea a le tamaitai e 23 tausaga. “Na oo i le tulaga ua le mafai ai ona ou savali.”
Na matua ogaoga le tiga ma na iu lava ina faatulaga e Keli se fomaʻi mo Jane Doe 5 ina ua ia iloa ua maua o ia i le herpes vaginal. Ina ua ia taʻu atu ia Kelly, sa "fiafia" le tama pese na manumalo i le Grammy ma fai mai atonu na maua o ia i le maʻi mo ni nai masina ae latou te leʻi feiloaʻi-ae na ia taʻu atu ia te ia sa na o ia ma le Intimacy, o le molimau lea a le tamaitai.
“Na aumai ma le loto i ai e lenei tagata le mea na ia iloa o loo ia te ia. Semanu e mafai ona ia pulea,” o le tala lea a Sieni ma le ita mai le tulaga, sa saofai ai Keli iina e aunoa ma se lagona.
Na faapalasi Sieni i luga o tulaga, ma faamatala atu e faapea, o ia ma isi uo teine ​​nonofo faapouliuli na faamalosia e usitaia tulafono sa’o a Keli, e aofia ai le ofuina o ofu talatala ma aloese mai alii e ulufale atu i le lifi. Fai mai a ia, ina ia mautinoa lo latou le leoa ma le faamaoni ia Keli, sa faamalosia i latou e tusi a itiiti ifo ma le fa ni tusi sese i tausaga uma, ma fai mai sa latou gaoia tupe pe saua e o latou aiga.
Fai mai Sieni, sa faamalosia foi o ia e pu’e ni ata e ta’u faatauvaaina ai o ia lava o se faasalaga-e aofia ai ma se ata vitio e tatau ona pisia ai ona foliga ma tuu i lona gutu.
Fai mai, ina ua uma ona pueina lenei vitio mataga, na taʻu atu e Keli ia te ia e "le lava lona tuuto" ma "e tatau ona toe faia." Fai mai Sieni na te musu.
Na taua e le itu tagi e masani ona sauaina o ia e Keli. I se tasi taimi, ina ua uma ona ia pepelo i lana uo aoga maualuga e tesi atu ia te ia, sa ia sasaina o ia i se seevae Air Force 1 e 12 le tele.
“Na ia sasaina uma aʻu. O’u lima, o’u foliga, o la’u asini,” o lana tala lea. I lena taimi, e itiiti ifo i le 100 pauna le mamafa ma e itiiti ifo i le 5 futu.
I se isi taimi, ina ua uma ona ia faatauina se ofuvae afu Hollister o le lapoʻa sese, na loka e Keli o ia i totonu o se potu i lona potu aoga i Chicago mo le silia ma le tolu aso. Na faʻamatala e Jane Doe 5 i le au faʻamasino o le faʻasalaga masani o le sasa-pe na taʻua e Kelly o le "faʻasalaga."
"O le a ia tuua manuʻa ma o nisi taimi e masae ai loʻu paʻu," o le tala lea a Jane Doe5, ma faaopoopo atu o le a faia e Keli ni faasalaga mataga i le lua i le tolu aso. “Na fai mai [Kelly] o le sasa ua na o le fesoasoani ia te au e manatua ai” ana tulafono.
O Sieni o le tu’ua’iga lona lua lea na tete’e i le ali’i pese R&B sa fa’aaloalogia. Na tu’uaia e le loia a le malo ia Keli i lona faia o uiga mataga e le itiiti ifo ma le to’aono fafine ma teine, e to’afa o i latou e laiti i le taimi muamua na la faiaiga ma i latou. E le itiiti ifo ma le toʻalua tagata na fai mai na maua i latou i le herpes ina ua uma ona faʻaalia ma le loto i ai e Keli i le faʻamaʻi.
O Keli, 54 tausaga le matua, o lo o feagai ma le tele o moliaga, e aofia ai le faoa faamalosi e faavae i le ave faamalosi, faia o uiga mataga i tamaiti ma le galue faamalosi. Na molia foi o ia i le solia o le Mann Act, lea e faasaina ai tagata mai le faia o feusuaiga i setete uma.
"Na ia taʻua tulafono ... o le maliliega e tatau ona ou mulimuli ai i ona luma," o le tala lea a Sieni i le Aso Gafua, ma faʻaopoopo mai, ina ua alu i le la faʻaaliga ma Keli, na amata ona aliali mai tulafono. “E manao o ia ou te faaigoa o ia o tama.”
“O taimi uma lava tatou te latalata atu ai, na te pulea,” o lana faaopoopo mai lea i se taimi mulimuli ane. “Na ia fai mai ou te savali i tua ma luma, o le mea lena e tatau ona ou faia seia oo ina ia tuuina mai ia te au se isi faatonuga.”
O Jerhonda Pace, o se tina e to’afa lana fanau, na ia ta’ua na sauaina o ia i feusuaiga ma le tino e Keli i le 16 o ona tausaga. Na ia molimau foi i le vaiaso na te’a nei, na maua e le alii pese lona herpes. Fai mai a ia, i le la mafutaga, e le'i faia lava e Keli se condom ma e le'i ta'u atu fo'i ia te ia o lo'o maua o ia i se fa'ama'i pipisi.
O le polofesa o le Northwestern University ma le fomaʻi muamua a Kelly, Dr. Kris G. McGrath, na molimau i lalo o se faʻasalaga i le Aso Tofi na ia faʻatonuina lenei vailaʻau pepese e togafitia ai faʻamaʻi o le herpes i le amataga o le 2007, ae na ia iloa muamua o Kelly i le 2000. Atonu e maua i le herpes. Fai mai McGrath, ina ua uma le faatalanoaga, na ia fai atu ia Keli e faailoa i lana paaga feusuaʻi le ono mafai ona maua.
Ae fai mai Jane Doe 5, i le 2015, aʻo leʻi iloa o Keli na maua i le herpes, sa la faia feusuaʻiga e aunoa ma se puipuiga ma Kelly mo ni nai masina.
O Jane Doe 5, o le na muamua fai mai e 18 tausaga, na ia faapea mai na amata ona la malaga ma Keli i se taimi e leʻi leva talu ona feiloaʻi ma Keli i le 2015. I le taimi o nei malaga, sa faamalosia o ia e nofo i se potu o le faletalimalo, ofuina ofu talatala, ma saili se maliega a Keli e fai se gaioiga. o taimi uma lava e feiloa’i ai ma Keli, na te ta’u atu ai i le au fa’amasino.
Fai mai Jane Doe 5 na iu ina ia faʻaaluina le malologa o le taumafanafana aʻo leʻi oʻo i lona vasega fa i Chicago High School-lea na taofia ai o ia i se potu faletalimalo ma le potu aoga a Kelly. Fai mai a ia, talu ai e leai se faletaele o le faletaele, e le mafai ona alu ese e aunoa ma le valaau atu ma e masani ona faʻamalosi e mimi i totonu o se ipu tele i se fale kesi lata ane.
I le faaiuga o le taumafanafana, na toe faamatala ai e Jane le "fefe" ma iu ai ina taʻutino atu ia Keli o ia o se tamaititi. Ina ua ia fa'ailoa atu le mea lilo i luga o se hot dog i Lincoln Park, sa ia fai mai na 'ata Keli ia te ia, ona po lea o ia i lona alofilima ma savali ese.
I ni nai itula mulimuli ane, na ia mauaina ai o ia i le paka ma faatalitonuina o ia e toe foi mai ma ia. “Sa ia sogi mai ia te au ma sa ia fai mai o le a matou iloa,” o lana tala lea.
Ina ua uma ona feutagai ma lana loia, fai mai Jane Doe 5 na iu lava ina siitia atu i Chicago e nonofo ma ia ma alu i le aoga i le fale ma le faatagaga a ona matua. Na iu ina nonofo ma Kelly mo le lima tausaga.
Na tete’e fo’i le ali’i pese ta’uta’ua i le tu’uaia o tu’uaiga uma fa’asaga ia te ia, ma sa ia te’ena fa’afia so’o se mea sese. I le taimi atoa o le faamasinoga, na finau ai le au tetee a Kelly e faapea o lē na molia o ia sa i ai se sootaga malilie faatasi ma le tagata pese, ma taʻua le pepelo "faamoemoe."
Na tu’uaia fo’i e le loia a le malo ia Kelly i lona fa’aalatua’aina o se tagata faigaluega a le malo o Ilinoi i se tupe e $500 i le 1994 ina ia maua ai se pepa fa’amaonia fa’amaonia fa’amaonia e fa’aipoipo ai i le “R&B Princess” Aaliyah.
“Sa le tatau ona tupu. E sese,” o le molimau lea a le sa avea muamua ma pule o tafaoga a Keli o Demetrius Smith e uiga i le faaipoipoga i le Aso Gafua. "E le tatau ona ou talanoa e uiga ia Aaliyah, e le o iinei o ia."
O Smith, lea na faamalosia e molimau ma tuuina atu i ai le puipuiga, na ia taʻu atu i le au faamasino i le Aso Faraile na ia fesoasoani ia Keli e maua se pepa uelefea pepelo mo le tama pese talavou ina ia mafai ona faaipoipo ia te ia i le 1994. E leai se aso fanau i le ID pepelo. O se tasi lea o kata e lua na fesoasoani Smith i le tagata pese e maua faasolitulafono ina ia mafai ai ona la faaipoipo. Na ia fai mai o Aaliyah, o le 15 tausaga i lena taimi, na ia fai mai na ia manatu ua maʻitaga.
“Sa sili atu i latou nai lo na o ni uo mai le amataga,” o le tala lea a Smith e uiga i le mafutaga, lea na amata a o talavou Aaliyah. “Ou te manatu e manaia tele.”
I le Aso Faraile, e iai taimi e feeseeseaʻi ai Smith ma le Faamasino Ann Donnelly ma le au moliaga ona na ia faamatalaina ma le musuā le auala na ia lele ai i Chicago mai se faaaliga i Orlando ma Kelly ia Aokuso 1994, ina ua uma ona faailoa mai e le pese pese e faapea o Arya na feagai ma "faalavelave, uo". I luga o le vaalele, fai mai Smith e "matua popole" Keli ona o lona popole afai e maitaga moni le tama pese talavou, o le a alu i le falepuipui. Na finau Smith na te le talitonu lava o Arya ua maʻitaga moni.
O le pepa fa’aipoipoga na fa’aali atu i ali’i fa’amasino i le Aso Faraile, na fa’ailoa mai ai e tolu tausaga e matua ai o ia nai lo le taimi lea, ma o lea ua o’o ai i tausaga fa’aletulafono e fa’aipoipo ai i le ali’i tusiata “I Believe I Can Fly” e 27 tausaga le matua i lea taimi.
Na faaipoipo le ulugaliʻi i se potu i le Sheraton Hotel e lata ane i le malaevaalele-o laʻei uma i "ofu masani." Pe tusa o se itula mulimuli ane, fai mai Smith na toe foi atu i laua ma Keli i le malaevaalele e pue se vaalele e faaauau ai le malaga taamilo a le alii pese.
O le talosaga a le Cook County Clerk, tusi faamaonia, ma laisene ua faailoa mai ai na faaipoipo le ulugalii i Rosemont, Ilinoi i le aso 31 o Aokuso, 1994. Ia Fepuari 1996, na faaleaogaina ai e ona matua le faaipoipoga a Aaliyah e i lalo o le matua.


Taimi meli: Aukuso-30-2021