page_head_Bg

O lo’o fa’apopoleina tua’oi, ina ne’i a’afia ni mea e paka ai ta’avale

Arapahoe County, Colorado-Afai e agai i luma le talosaga e atiaʻe se pakaga taavale, e ono lamatia se taifau vao. O le a talanoaina e le Komiti o le Itumalo o Arapahoe le talosaga mo le toe faatulagaina i le fono a le komiti faafoe i le Aso Lua, Iulai 27.
O le fanua avanoa e tu latalata i E. Harvard Avenue ma S. Trenton Way, i saute o le Comcast Building i Iliff Business Park. O lenei fo'i fanua o lo'o iai fo'i se vaega o maile fa'ato'aga si'usi'u uliuli. E tusa ai ma se lipoti na tuuina atu i le itumalo, na fuafuaina e se tagata suʻesuʻe meaola o meaola e tusa ma le 80 marmots i totonu o le nofoaga.
Fai mai a ia, o tamaiti e lata ane e fiafia e matamata i le eleele, ma e le manao e vaai i se mea e tupu ia i latou.
“Ou te aioi atu ia i latou e fai le mea sa’o mo na’o tagata e nonofo i le eria ma le Itumalo o Arapahoe,” o le tala lea a Anderson.
Na tuʻuina atu e Comcast se talosaga i le tausaga talu ai e fausia ai se paka taʻavale e 188 paka ma 10 motu motu. Na fautuaina muamua e le Komiti o Fuafuaga le faamaoniga i le 7 palota i le 0 i se fonotaga na faia ia Oketopa 2020.
O se su'esu'ega na lisiina ai le tele o filifiliga mo le kolone, e aofia ai le toe fa'aleleia, ae na fa'aopoopo mai e fa'apea, afai e le maua se nofoaga, e fa'amoemoe Comcast e su'esu'e isi auala e fa'afoe ai ta'ifau vao.


Taimi meli: Aukuso-24-2021