page_head_Bg

Kieran Culkin na sao mai le faʻamaʻi i totonu o se potu e tasi le potumoe i le Aai o Niu Ioka

Na ia taʻu atu i le New York Magazine i le Aso Gafua, o Kieran Culkin, lona faletua o Sir Chatton ma le la fanau na sao mai le faʻamaʻi i totonu o le potumoe lava e tasi lea na nofo ai le tagata taalo i Manhattan talu mai le 19 o ona tausaga.
I le taimi o le faatalanoaga, o Culkin e 38 tausaga le matua na pueina le vaitau lona tolu o le HBO comedy "Tofi" i Italia, lea na ia taalo ai Roma Roy. Fai mai a ia, o le taimi lava e toe foi mai ai le alii taalo i Amerika ma nofo i lalo, ua ia fuafua e faaaoga lona fale e 19 tausaga i le East Village mo se avanoa e sili atu le vateatea.
"Na iu lava ina ou maua se tupe mo le taimi muamua i laʻu galuega i loʻu 30s," o lana tala malie, o se saafiafiga i le lauiloa papa o le Emmy-winning show.
O Chatton ma Culkin o loʻo faʻatali le la tama lona lua, o lea e naunau ai le tagata fai pese e faʻaavanoa se avanoa mo le tagata fou o lo latou aiga.
“O lona aso atofaina e lima i le ono vaiaso, ae atonu e vave ona fanau mai le pepe,” o lana tala lea. "E tatau ona ou tuʻuina i matou e o i le fale a leai o le a maua sa matou pepe Italia!"
Na talanoa muamua Culkin e uiga i le "600 sikuea futu le tasi potu mautotogi" na ia siitia saʻo mai le fale o lona tina i le 2020 "WTF With Marc Maron".
Ina ua mavae le masina o le faaesea, ina ua tusa ma le 6 masina le la tama teine ​​​​o Kinsey Sioux, na fai mai le tagata fai pese na ia filifili e mautotogi le potu i lalo o latou.
“O le mea lena ina neʻi maʻi se tasi o matou ma e tatau ona matou faʻaesea. O le galuega lenei, e pei o lenei, e aveese ai oʻu foliga fucking mai foliga o loʻu toʻalua,” o lana tala lea.
Fai mai Culkin sa latou teuina ia mattress na tuua e tagata sa nofoia muamua le fale. E ui na la tuu i ai ma Chatton se ufi pa’u i luga, ae sa ia faitio i le le mafai e ie mama a le ulugali’i ona natia le manogi pa’u malosi.
Talu ai o le toʻatele o ona tuaoi na o ese mai le fale i le taimi o le faʻamaʻi, na faʻatūina e le tagata fai ata le potu ma a latou meafale na totoe i totonu o le pito i luma, soloi vaega taʻitasi i solo faʻamaʻi faʻamaʻi manogi (naʻo le manogi na te maua).


Taimi meli: Aukuso-31-2021