page_head_Bg

Mai le 2015 i le 2026, o le maketi o le tausiga a le tagata lava ia o le a tuputupu aʻe i le USD 8.25 piliona.

DUBLIN–(BUSINESS WIRE)–ResearchAndMarkets.com ua faʻaopoopoina le lipoti "2020-26 Global Personal Care Wipes Market Overview".
I le lalolagi atoa, o Amerika i Matu o loʻo taʻitaʻia le maketi o le tausiga a le tagata lava ia, ae o le itulagi o Asia ma le Pasefika o loʻo avea pea ma itulagi e tele le gafatia. O le faʻatupulaia tele o le numera o tagata faʻatau i atinaʻe tamaoaiga e pei o Saina ma Initia e faʻamoemoe e faʻauluina le maketi i le itulagi.
E ui o mea taua e pei o le siʻitia o le faitau aofaʻi o pepe ma le faʻalauiloaina o le tumama e faʻamalosia i le tuputupu aʻe o maketi, o faʻafitauli o le paʻu e mafua mai i vailaʻau o loʻo i totonu o solo susu e faʻamoemoe e taofia ai le tuputupu aʻe. Ae ui i lea, o loʻo faʻatuputeleina le faʻaaogaina e le au faʻatau solo susu e aloese ai mai faʻamaʻi paʻu o le tino, o lea o le fanua o solo susu e maua ai se avanoa taua mo le faʻalauteleina o maketi. Mafaufau i Amerika Latina ma Sasaʻe Tutotonu ma Aferika faʻatasi, i le faaiuga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga, o le maketi maketi e mafai ona sili atu i le 10%.
E le gata i lea, faʻatasi ai ma le faʻateleina o le Initaneti, o le faʻateleina o le faʻaalu o le malosi o loʻo suia ai le auala e faʻatau ai e tagata faʻatau oloa tausiga a le tagata lava ia. E le gata i lea, o le faʻatupulaia o gaioiga gaosiga i faiga faʻalesoifua maloloina, aemaise lava i atunuʻu atinaʻe, e faʻamoemoe e molimauina le tele o le tuputupu aʻe i le maketi o le tausiga o le tagata lava ia i le taimi o faʻataʻitaʻiga.
O le faʻalauiloaina o oloa fou e pei o solo faʻapitoa mo le faʻamamaina o foliga o tamaiti o le a faʻaauau pea ona maua ai avanoa tuputupu aʻe. O oloa i totonu o vaega o le tumama o le tagata lava ia, faʻamamāina aʻo leʻi susu, solo faʻamaʻi ma solo susu e faʻamoemoe e vaʻaia vave le tuputupu aʻe. Faatasi ai ma le faateleina o mamao mamao ma femalagaaiga, solo mata ma lima ma le tino o isi vaega maketi e lua ua sili ona lauiloa. E fai i latou i solo su'esu'e eseese, e aofia ai solo susu, solosolo mama, solo fa'alilolilo ma solo manogi.
O atunuu e pei o Peretania, Initia, Saina, ma Siamani ua molimauina le televave o le tuputupu aʻe o faʻatauga i luga ole laiga o nei oloa. Ona o mea o loʻo i luga, o le vaega e-pisinisi e ono avea ma vaega televave faʻatupulaia i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
2. I le vaitau o faʻataʻitaʻiga, o a mea faʻalavelave ma aʻafiaga o le COVID-19 o loʻo faʻapipiʻiina ai le maketi o le tausiga a le tagata lava ia i le lalolagi atoa?
4. I le vaitau o faʻataʻitaʻiga o le maketi o le tausiga o le tagata lava ia i le lalolagi atoa, o a vaega maketi o le a teu faʻafaigaluega i totonu?
5. O le a le fa'amalama fa'ata'ita'iga fa'atauvaga mo le tausiga o le tagata lava ia e soloia avanoa maketi?
6. O a faiga fa'atekonolosi ma fa'atonuga fa'atulafonoina o le maketi o fa'ama'i solo i le lalolagi?
ResearchAndMarkets.com Laura Wood, Pule Sili o le Aufaasālalau press@researchandmarkets.com US Eastern Time Office Itula Valaau 1-917-300-0470 US/Kanata Toll Free 1-800-526-8630 GMT Ofisa Itula +353-1-416- 8900
ResearchAndMarkets.com Laura Wood, Pule Sili o le Aufaasālalau press@researchandmarkets.com US Eastern Time Office Itula Valaau 1-917-300-0470 US/Kanata Toll Free 1-800-526-8630 GMT Ofisa Itula +353-1-416- 8900


Taimi meli: Aukuso-27-2021