page_head_Bg

solo fa'ama'i ma fa'asu'i

Na tu i luga o le Memorial Boulevard e latalata i Ohio Street i faaiuga o vaiaso, i tafatafa o le Connie Funeral Home, o le Rolling Cigar Lounge i le 1911 na maua ai e vaega laiti le avanoa e faʻapotopoto ai ma ulaula sikaleti i totonu o se fale taʻavale lelei.
O le manatu lea a 45-tausaga le matua o le puipuiga malu ma le avetaavale loli Marcus Wilson (Marcus Wilson), o le na tatalaina le kamupani ia Iulai. Fai mai le tagata fiafia fana o le igoa 1911 e sau mai lana fana e sili ona fiafia i ai. O le mau a le kamupani o le: "Sau e tusi lou ulu."
Na mana'o Wilson muamua e tatala se potu sikaleti faaletino, ae na ia iloa o le tau o lisi faapisinisi ma teuteuga e maualuga tele, o lea na ia filifilia ai le auala feaveaʻi. Fai mai le tagatanuu o Lakeland, o se manatu lea na ia mauaina i luga o le YouTube i le tautotogo, ma sa manatu o loo misi i Lakeland.
“Ou te pei oi lo'u agalelei. E manaia,” na toe manatua ai e Wilson. "Ou te manatu o le mea sili lea ona lelei ona e leʻi vaʻaia e Lakeland. E leʻi vaʻaia lava e Polk County."
Pe a le paka lana taavale i luga o le Memorial Boulevard, o le a alu o ia i mea na tutupu poʻo ni faʻasalalauga faʻapitoa, e aofia ai faʻaipoipoga, mea a kamupani, aso fanau poʻo aso taʻaloga.
Ole 1911 Rollin Cigar Lounge e tatala ile Memorial Boulevard mai le 11am i le 5pm ile Aso Toonai ma le Aso Sa. Ina ia fa'aagaga se potu malolo, fa'amolemole vala'au Wilson ile (863) 838-3532 po'o le [imeli].
O totonu o lana taavale toso malaga a Heartland Pioneer e 35-futu e mafai ona ofi ai tagata e 9; e lua foi ona nofoa mo le faaaogaina i fafo. O lo'o iai nofoa fa'atali, umukuka fa'ato'a atoatoa, potu moe ma le faleta'ele. O lo'o i ai fo'i se faiga fa'amama ea i lana RV.
Na te fa'atau atu ituaiga sika e 20, e aofia ai ituaiga Tatiana ma Deadwood. E mafai e tagata fa'atau ona aumai a latou lava meainu.
“E o mai tagata, latou ulaula, ma maua se taimi fiafia. Matou te talanoa e uiga i pisinisi, ”o le tala lea a Wilson. "Ou te manatu e mafai ai e tagata ona faʻaalia le mea sili latou te mafaia. E mafai ona e malolo pe talanoa e uiga i pisinisi, pei o luga o se malae tapolo.”
“Ua 20 nei tausaga o ou ulaula [sili atu i le]. O le lamolemole, tofo, asu, malolo… ua na o se mausa malolo, taugata,” o le tala lea a Wilson.
“E mafai ona ou aoaoina oe e tutu se moli, tipi… ma ulaula… e ese mai le ulaula. E te le manavaina. E na ona e feula ma manava,” o le faamalamalamaga lea a Wilson.
“[Latou] faamamā, faamamā ma puipuia. O le puipuiga e tumau mo le lata i le 180 aso. O se tasi lea o auala sili ona fa'amamago. E na'o le le sua pe solo,” o le faamalamalamaga lea a Wilson.
Matou te lafo atu ia te oe se imeli i le Aso Tofi e faailoa atu ai ia te oe le mea ua tupu i lenei vaiaso ma le mea o le a tupu i le faaiuga o le vaiaso.


Taimi meli: Sep-14-2021