page_head_Bg

E oʻo atu i le 2026, o le maketi o vailaʻau faʻamaʻi ma solo e oʻo atu i le USD 9.52 piliona.

Chicago, Iulai 6, 2021/PRNewswire/-O lenei lipoti o le maketi o le fa'amama fa'ama'i fa'ama'i ma solo solo o lo'o iai fa'amatalaga loloto ma fa'amatalaga e fa'atatau i le a'afiaga o le COVID-19.
I le 2020-2026, o le maketi mo vailaʻau faʻamaʻi ma solo e tatau ona tupu i le CAGR e sili atu i le 5.88%.
Ole si'osi'omaga fa'atauva'a ole lalolagi fa'ama'i fa'ama'i ma solo solo maketi ua fa'aosofia ai tagata auai e fa'aoga mea faigaluega ma ta'iala eseese e fa'ateleina ai tupe maua ma maua ai se avanoa i a latou tupulaga. O maketi e faia se sao taua i le atinaʻeina o oloa e ala i le tuʻuina atu o faʻamatalaga talafeagai, ma fesoasoani foi i le faʻaleleia o filifiliga faʻatulagaina o oloa. O fa'atauga fa'atauga 'ese'ese e fesoasoani i le fa'aopoopoina o le tau oa latou oloa, ma fa'aosofia ai le lelei o fa'atauga a tagata fa'atau ma tagata fa'atau. E taua le malamalama i le vaega e faʻaaogaina e faʻaaogaina ma o latou manaʻoga ma manaʻoga. Faatasi ai ma le faʻateleina o le avega tau tupe o le atinaʻeina o oloa fou ma le mauaina o faʻatagaga faʻatulafonoina e faʻaogaina ai oloa tutusa, o loʻo taulaʻi atu le au faʻatau oloa i le faʻalauiloaina o auala fou tau maketi e faʻaosoina ai suiga i totonu oa latou oloa. O le tele o fa'asalalauga ma taumafaiga fa'atau e fa'atatau i fa'ailoga eseese, fa'ailoga, ma foliga o oloa.
O Amerika i Matu na maua le tele o vaega o le lalolagi faʻamaʻi faʻamaʻi ma solo maketi i le 2019, ma o lenei tulaga e faʻamoemoe e faʻaauau i le vaitau o faʻataʻitaʻiga. O le manaʻoga mo faʻamaʻi pipisi i Amerika i Matu e masani lava ona faʻatupuina e le faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi, le maualuga o faʻamaʻi pipisi ile falemaʻi (HAI), le faʻatinoina o tulafono faʻatonutonu, ma fuafuaga lelei a le malo e fesoʻotaʻi ma faʻamaʻi ma faʻamaʻi i le itulagi. E le gata i lea, o le alualu i luma i atinaʻe tau soifua maloloina i Kanata ma le Iunaite Setete o loʻo faʻamoemoeina foi e faʻaosoina ai manaʻoga mo oloa faʻamaʻi, e pei o pulu ma solo mo le faʻamamaina, faʻamaʻi, ma le faʻamaʻiina o luga o luga ma fola. O le faigofie ma le faigofie o le faʻaogaina o nei oloa ua mafua ai le faʻateleina o latou faʻaogaina i le tele o faʻaoga faʻaoga. E le gata i lea, o loʻo faʻamoemoeina o le faʻalauteleina o pisinisi e-pisinisi i Amerika i Matu o le a faʻaosofia ai foi le manaʻoga mo faʻamaʻi pipisi i le itulagi. Faatasi ai ma le faʻateleina o numera o faʻamatalaga numera ma le faʻateleina o numera o tagata faʻasalalau faʻasalalau, e faʻamoemoeina o le manaʻoga mo le pisinisi e-pisinisi i Amerika i Matu o le a faʻatupulaia faʻateleina i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
Arizton Advisory and Intelligence o se kamupani fou ma tulaga lelei e tuʻuina atu fofo suʻesuʻega pito i luga i tagata faʻatau i le lalolagi atoa. Matou te lelei i le tuʻuina atu o lipoti faʻapitoa tau maketi faʻapea foʻi ma auaunaga faufautua ma faufautua.
Matou te tuʻuina atu faʻamatalaga suʻesuʻega maketi i alamanuia e pei o oloa faʻatau ma tekinolosi faʻatau, taʻavale ma feʻaveaʻi, tekinolosi atamai, soifua maloloina ma le soifua maloloina, masini alamanuia, vailaʻau ma meafaitino, IT ma ala o faasalalauga, logistics ma afifiina. O nei lipoti o loʻo iai faʻamatalaga auʻiliʻiliga o pisinisi, tele maketi, faʻasoa, faʻatupulaia o le tuputupu aʻe ma faʻataʻitaʻiga.
Arizton e aofia ai se vaega o tagata suʻesuʻe malolosi ma poto masani o loʻo i ai le tomai i le fausiaina o lipoti malamalama. O matou tagata su'esu'e fa'apolofesa e iai fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga i su'esu'ega maketi. Matou te aʻoaʻoina la matou 'au i suʻesuʻega faʻataʻitaʻiga, tekinolosi ma amioga e sili atu i le gaosia o lipoti suʻesuʻe e le mafai ona faʻaumatia.


Taimi meli: Sep-03-2021