page_head_Bg

solo e antibacterial

O oloa uma na filifilia e Condé Nast Traveler e filifilia e matou faatonu. Afai e te faʻatau oloa e ala i a matou fesoʻotaʻiga faʻatau, e mafai ona matou mauaina komisi sui.
Ina ua uma le tele o taimi i le fale, o vaega uma o femalagaaiga i aso nei e foliga mai e manaia, mai le sailia o fefaʻatauaiga i le tuʻuina atu mo le ulufale. O le tulaga lea na faʻalauiloa ai e le musika Ciara se faʻasologa fou o ato faʻafafa, e matua manaia ma matagofie, atonu e te fiafia e ave faʻatasi ma oe. Fa'aigoaina o le Dare to Roam, o le fa'ailoga e ofoina atu ato fa'afafa a tagata matutua ma tamaiti e faia i le nilon e fa'ama'i, e leai se vai, fa'atasi ai ma lanu mananaia e pei o le periwinkle ma le 'amu. "Mafaufau i mea uma na matou oʻo i ai i le taimi o le faʻamaʻi, e te manaʻo e nofo saogalemu aʻo feoaʻi," o le tala lea a Ciara. "A iai sau ato faafafa, e te faʻaopoopoina se vaega o le puipuiga." E le gata i lea, o le lanu e faʻamaonia ai o lau ato o le a tu ese mai isi ato i le malaevaalele.
I le faamanatuina o le faalauiloaina, na talanoa ai Ciara ma Conde Nast Traveler e uiga i lona vaetamaina o lona nuu (e nofo o ia i le eria o Seattle ma lona toalua lakapi soka Russell Wilson), o ana fautuaga mo le felelei ma tamaiti ma a latou meataalo, ma le faletaalo a le Faletalimalo felanulanuai.
Sole, ou te fiafia e fa'alelei. O le a ou ofuina ni ofu ta'aloga a tagata. O a'u o le ituaiga teine ​​e fai ofu ta'aloga, e matua faigofie lava. Fa'alagolago i le taimi o le tausaga, atonu ou te ofuina ni seevae toso, ae afai e malulu le tau, ona lelei lea o ni sneaks. Ou te fiafia e to'afilemu ma fa'alelei.
O lea la, o lo'o iai la'u mea fa'amama lima. E tusa ai ma le Aquaphor, e taua tele ia te aʻu. E iai a'u solo susu, solo e aveese teuga. Afai ou te manaʻomia se paʻi vave ae ou te leʻi alu, o le a ou faʻaofuina iina. O na mea taua e tatau ona ou saunia mo le aso, ou te manaʻo e tuʻu i totonu o le ato. Ioe, e iai foʻi loʻu palanikeke, e pei lava o le palanikeke o se tamaititi. Ou te le fiafia e faimalaga e aunoa ma ni palanikeke. Ou te fesuiai [latou] i le tausaga atoa.
O le mea lena ou te fiafia ai i loʻu palanikeke! Ona sa ou tuu le palanikeke i luga o lo’u ulu-sa ou tuua sina avanoa mo le ea e taamilo ai. Ae ina ua ou faia lenei mea, sa ou i ai i le pogisa, e pei o loo ou moe i totonu o loʻu potu, ma ua fai si filemu mea. O nisi tagata e fiafia e fai se matapulepule moe, o lea ou te manatu o le a lava le mea e te lagona ai o se potu pogisa e matua fesoasoani lava.
Le lele vave, afai e tele aʻu galuega e fai, o le a uma laʻu galuega. Afai o se malaga mamao, o se faʻafefiloi o sina galuega ma sina faʻafiafiaga. O laʻu faʻatonuga lenei: faʻamaeʻa laʻu galuega, tali i laʻu imeli, ma e tusa lava po o le a le galuega fatufatuaʻi ou te manaʻomia e siaki, o le a ou faʻamaeʻaina. Ona ou matamata lea i se tifaga po o se mea. Ona ou taalo lea i na taaloga i luga o le vaalele, e pei o Solitaire ma Tetris. Ona ou alu lea e moe. A e moe, e vave lava ona tamo'e.​​
E tatau ona e maua mea uma latou te fiafia e faʻafiafia ai i latou. O lea matou te taumafai e taofia a matou fanau mai le iPad i le fale, ae ou te manatu afai e te aumaia a latou iPad, download a latou polokalama e sili ona fiafia i ai-aua e masani ona le aoga le Wi-Fi. La'i mai ta'aloga latou te fiafia iai. Tuu atu ia i latou e piki nisi o a latou meataalo. Pe a latou filifilia, latou te lagona le malosi. Latou te fiafia e tutoʻatasi ma auai i le faiga o filifiliga. Ma ou te fia fai atu foi e faaitiitia i le tele e mafai ai, aua e leai se mea e sili atu ona leaga nai lo le faimalaga i le TSA ma le tele o mea ma tamaiti. E tele lenei.
Ou te matua tulimatai atu lava e matamata i nisi o taaloga a lo'u toalua i luga o le auala. O le a matua manaia ma faʻafouina, aua sa matou i totonu o le fale mo le vaitau atoa i le tausaga talu ai.
O le aso malolo mulimuli o le tatou lima tausaga e matua faapitoa lava. Na matou o i Venise, Tuscany ma le Talafatai o Amalfi, ma asiasi atu i aai e pei o Positano ma Capri. Ou te le iloa pe ona o lea faatoa maeʻa lenei malaga, o lea e fou i loʻu mafaufau ma loʻu loto, ae e mautinoa lava e matua faapitoa lava. Ona mafai lea ona ou toe foʻi i Seychelles, o se malaga i le taimi na ma faamau ai. E faigata ona filifili na o le tasi le nofoaga, aua o le tele o nofoaga sa matou o i ai sa avea foi ma vaega o taimi taua i o matou olaga.
Ou te fiafia i le Rosewood Hotel ma le Aman Hotel. O na faletalimalo o loʻo tumau, e pei lava o Rosewood i Lonetona. O le maualuga o le tautua ma le mamanu e ofoofogia, ma o meaʻai e manaia. Tuscany e iai le Faletalimalo Castiglion del Bosco ma Rosewood Hotel. O le Peninsula Hotel e lelei foi i taimi uma. E te iloa pe a e alu i ni nofoaga patino, e te manatu, “Ia, o ā ni faletalimalo muamua e tolu?” I se isi itu, na iu ina ou tu i le peninsula.
Ou te fiafia i se spa lelei. Ou te fiafia i le maa vevela-o la'u siamu lea. O se vaita'ele lelei i totonu e mafai foi ona malie. E iai fo'i le faleta'alo. Ou te fiafia i se faletaalo lelei. A e savali i totonu o se faletaalo lelei, o le a musuia oe. Atonu latou te lagona le le fiafia, pe a le maua uma mea sa'o i totonu o le potu…e te mana'omia ni lanu, e te mana'omia se mea e fa'aosofia ai oe e amata ma fa'ata'ita'i.
Uosigitone! A ou tietie i fafo, ou te fai atu lava lena mea. Na ona ou mafaufau lava, “E ese le matagofie o lenei nofoaga, ma e ofoofogia le vaaiga.” E mafai ona e umia lenei aai, e mafai ona e umia le natura, e mafai ona e tuufaatasia uma i le tasi ma nofo i Uosigitone. E le o a’u o se tagata e popole i le olaga i luga o le vaituloto-o le taimi nei, ou te le’i oo i le tulaga e mafai ai ona ou maua se matau i’a i le matau, ou te le’i oo i lena tulaga. E mafai e laʻu tama ona faia lenei mea i le lumanaʻi. Sa faia e ia ma ana uo lenei mea i le isi aso, lea ou te matua mitamita ai. Sa masani ona ou fefe e aau i le vaituloto; o le vai uliuli o se mea faalemafaufau ia te au. Sa ou mafaufau, o le a le mea o i totonu o le vai? Ae na ou maua le agaga faafetai iinei, alu e foe. E tele naua! Ti'eti'e i se va'a afi. I Uosigitone, latou te tuʻuina atu le tele o mafaufauga i le paka. E matua ofoofogia lenei mea. Na ou fai atu muamua o Uosigitone o se tuufaatasiga o Hong Kong ma Lonetona i nisi o nofoaga. E tutusa lava le tau. O le tau e mafai ona fai sina pogisa i nisi o taimi, ae ou te le afaina.
E iai lau San Fermo, o le fale pito i leva lea i Ballard. Ia mautinoa e te maua le spaghetti bolognese, o se mea taua. Na ou faia la'u mea e toese ai le coriander, ae na ona ou fai atu-e tatau ona e mauaina lena mea. E iai fo'i Dick's Burgers, e matua'i manaia lava. O lena laina e matua umi lava. Matou te fiafia foi i se faleaiga e igoa ia Canlis, e fai si lavelave, ae mautinoa lava o se faleaiga lelei ma meaʻai sili ona maualuga. I le taulaga o Seattle, o loʻo i ai se falemataʻaga, matagofie tele, faʻatasi ai ma le MoPop Museum. E te manaʻo foʻi e te alu i Pike Place. Pike Place Market o le nofoaga lea o le uluai Starbucks. E i ai lava se laina umi, o le a ou taʻu atu ia te oe, ae o loʻo i ai ni a latou sua susu malulu, iʻa fou, i luga tonu o le vai. O lo'o iai fo'i nisi fale'aiga lelei iina, pei ole Pink Door. Ua na'o se vaega manaia tele lea.
E ala i le lesitala i la matou nusipepa, ua e malie i la matou maliega a tagata faʻaoga ma faiga faʻapitoa ma faʻamatalaga kuki.
E le maua e Condé Nast Traveler ni fautuaga faafoma'i, su'esu'ega po'o togafitiga. So'o se fa'amatalaga na fa'asalalau e Condé Nast Traveler e le o se mea e suitulaga i fautuaga fa'afoma'i, ma e le tatau ona e faia se gaioiga a'o le'i fa'afeso'ota'i se foma'i soifua maloloina.
© 2021 Condé Nast. aia tatau uma ua taofia. I le fa'aogaina o lenei 'upega tafa'ilagi, e te talia ai la matou maliega fa'aoga ma aiaiga fa'alilolilo, fa'amatalaga kuki, ma au aia tatau fa'alilolilo Kalefonia. I le avea ai o se vaega o la matou paaga faʻatasi ma faleoloa, Condé Nast Travelers e mafai ona maua se vaega o faʻatauga mai oloa faʻatau mai i la matou upega tafaʻilagi. A aunoa ma le faatagaga tusitusia muamua a Condé Nast, o mea o loʻo i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e le mafai ona kopiina, tufatufaina, faʻasalalau, faʻaogaina pe faʻaaogaina. Filifiliga fa'asalalauga


Taimi meli: Sep-09-2021