page_head_Bg

Ua faalauiloa e Shemesh le 200ppm e mafai ona gaosia laina-Nonwovens Industry Magazine

Shemesh Automation o le a tatalaina se potu faʻaaliga fou i le Iunaite Setete i le afa lona lua o le 2021. O le upega tafaʻilagi o le a faʻapipiʻiina i se laina fou 200ppm total solution tank susu solo e taʻua o le TKS-200. Shemesh o le a valaʻaulia tagata filifilia maketi e toe iloilo le tekonolosi fou i le afa lona lua o le 2021 aʻo leʻi faʻatau atu le laina gaosiga. Shemesh o le a iai foʻi se suʻesuʻega o mea faʻapitoa i le US site. O nei fuafuaga e fai ma sui o se tupe teufaafaigaluega e sili atu i le US$4 miliona. Faʻavae i luga o le tele o tausaga o le faʻaatoatoaina o tekinolosi o loʻo i ai nei, o le laina gaosiga fou e faʻafetaui le faʻateleina o le manaʻoga mo solo kalama, o se vaega ona o le faʻamaʻi COVID-19. O lenei tupe fa'afaigaluega e fa'amoemoe e fa'amalosia ai le ta'uleleia o le fa'ailoga Shemesh o se ta'ita'i i le lalolagi atoa i le tulaga o masini fa'apipi'i solo vai susu. "I nai tausaga ua tuana'i, sa matou galulue ma le le fiu e fa'amalieina a matou masini ma fa'aatoatoaina lelei le aofa'i atoa o fofo o lo'o matou tu'uina atu mo le alamanuia solo'au," o le tala lea a le Pule Sili o Shai Shemesh. "Ou te matua mitamita lava i mea ua matou ausia e ala i le faʻaogaina o le TKS-200 turnkey solution. O le mea moni, matou te iloa e leai se isi kamupani i le lalolagi o loʻo galulue i le faʻatumuina o le suavai, faʻatumu pepa solo solo faʻatumu, faʻamaufaʻailoga faʻatasi Ma se poto faʻatutusa loloto loloto i tekinolosi eseese e pei o le faʻamaufaʻailogaina, faʻapipiʻi, faʻailoga ma fusuaga-Tekinolosi autu a Shemesh ma le taua tele. fuafuaga fa'atatau ile matou tagata fa'atau." Faatasi ai ma isi vaega o maketi masani e pei o meaai ma meainu po o cosmetics (Mo se faataitaiga, o loo faagaoioia foi Shemesh i totonu.) Pe a faatusatusa i le laina gaosiga ua faavaeina, ona o le maualuga-saosaoa le faatumuina o le suavai aʻo amanaia le lavelave o le elastic solids po o lapotopoto non- ie lalaga, o le tane solo laina gaosiga e sili atu ona faigata, i totonu o le pusa. E masani ona tupu lenei mea i le fa'agaioiina fa'atasi o vaifofo o le ava ma si'osi'omaga e ono pala.
O Mark Calliari o le faatonu o galuega a Shemesh i Amerika i Matu. “I le mulimuli ai i le manuia tele o le TKS-60 ma le tele o le TKS-120 i le maketi, ua ou matua fiafia lava i lenei atinae fou. Ou te talitonu o le TKS-200 fou o le a avea ma maketi, aua e le gata ina maua ai le saoasaoa maualuga, Ma o le tumau i tulaga o le gaosiga, saʻo ma le faʻamalieina o tagata e sili atu nai lo se isi lava taimi, "o lana tala lea. "O le TKS-200 fou a Shemesh ma le tele o tupe teufaafaigaluega i totonu o se potu faʻaaliga fou a Amerika ma faʻamaumauga o mea faʻapitoa ua toe faʻamaonia ai la matou tautinoga mausali i pisinisi, tagata faʻatau ma le maketi a Amerika."
E fesoasoani kuki ia matou tu'uina atu 'au'aunaga lelei. I le fa'aogaina o la matou 'upega tafa'ilagi, ua e malilie i la matou fa'aogaina o kuki. E mafai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili e uiga i le faʻaogaina o kuki i luga o la matou upega tafaʻilagi i le kilikiina o le "More Information".
Puletaofia © 2021 Rodman Media. aia tatau uma ua taofia. O le fa'aogaina o lenei mea e fa'aalia ai le taliaina o la matou faiga fa'alilolilo. Se'i vagana ua maua le faatagaga tusitusia muamua a Rodman Media, o mea i luga o lenei upega tafaʻilagi e le mafai ona kopiina, tufatufaina, faʻasalalau pe faʻaaogaina.


Taimi meli: Oke-25-2021