page_head_Bg

solo umukuka

E mafai ona matou totogiina komisi mai faʻatauga na faia e ala i fesoʻotaʻiga i luga o lenei itulau. E ono suia tau ma avanoa.
Lisa Vanderpump e tutusa ma le tele o mea. O ia o le malosi faʻamalosi i tua o le Vanderpump Rules (o le vaitau fou o le a amata ia Setema 28!), O se faletua moni i Beverly Hills ma se tagata faʻamaoni faʻamalosi manu. Ae o le pule o le faleaiga, tusitala ma le tamaitai fai pese e le ita tele e pei ona foliga mai ai. Sa ia talatalanoa talu ai nei ma Yahoo Life ma faailoa mai lana filifiliga e sili ona fiafia i ai—na te le’i ta’ua se kulimi fou e 100-tala po o ni mea e gaosia ai. I se isi itu, o ana oloa e fiafia i ai e aoga tele (mafaufau: Clorox solo).
“E foliga piniki la’u umukuka, ae e le o le tulaga lea,” o lana tala lea. "E masani ona paʻepaʻe ma siliva, faʻapea foʻi ma mea faʻapipiʻi piniki uma, o le tele o mea faʻaopoopo a Le Creuset."
“Le Creuset—Ou te fiafia i ai, e tumau e faavavau,” o lana tala lea. “E sili ona ofuina, ma o se lanu piniki matagofie.”
O i latou e fiafia i ai le fetu ua leva ona fiafia i ai, ma na ia faaalia na ia inuina "mo le tele o tausaga ona o aʻu o se tamaitiiti".
"Ou te manatu o Peretania e sili ona filifilia a latou lauti," o lana tala lea. “Ou te matua le fiafia lava i le lauti e mama tele-ou te fiafia i sina malosi i le lauti.”
O lenei uaina rosé matagofie e iai fua vine mumu, pepa ma tofo suamalie suamalie. O u ta'itasi e fa'aalia ai le tofo o le fuala'au, peach ma le moli. I se upu: suamalie.
"Vanderpump Rosé ua leva ona i ai mo le tele o tausaga ma e sili ona lauiloa," o lana faaaliga lea. “… O le galuega lenei o le alofa.”
“E faigofie tele solo solo Clorox, e lava le malu e mafai ai ona e toso ese ma amata solo le fata. E maoae i latou, e matua maoae lava.”
O le pusa e aofia ai pakete e tolu o solo faʻapitoa-o le aofaʻi o 225 solo, e mafai ona e faʻaogaina i le fale.
"O laʻu oloa muamua e sili ona ou fiafia i ai i le taimi nei o Spinbis-Ou te le fiafia i ai pe a aunoa ma lena!" Sa ia alaga. “E matua ofoofogia lava. Sausau i luga o lou ie, sausau i luga o ou aluga, aluga, moega o taifau, sofa, pupuni.
“E le tiga lava o’u vae!”: O nei seevae seevae e $37 e fiafia i ai tausima’i ma foma’i-fa’atau atu nei.
E sili atu i le 105,000 tagata faʻatau Amazon na latou tuʻuina atu nei taligalu uaealesi se faʻailoga e lima-fetu-ua na o le $ 24 nei.
Mulimuli mai ia i matou i luga ole Instagram, Facebook, Twitter ma Pinterest e maua ai musumusuga faifai pea mo lau fafaga i aso uma
E te mana'o e lafo i aso uma tala fou aganu'u i lau pusameli? Saini mo le Yahoo Entertainment & Life newsletter iinei.
O le Standard & Poor's 500 Index ma le Dow Jones Index na siitia, ma ua toe maua mai e vaega o le malosi ma tupe nisi o latou eleele leiloa i aso o fefaʻatauaiga talu ai nei. Peita'i, o le fa'agesegese o le toe fa'aleleia o le tamaoaiga ma le le mautonu o si'itaga o lafoga ua fa'aletonu ai lagona o maketi. 500 togi na siitia mai le maualalo o le sili atu ma le tolu vaiaso, ae o le Dow Jones index na pa'ū mai le maualalo o le toeitiiti atoa le lua masina.
O le toe fo'i mai o Nic Naitanui mai le toe fa'aleleia o tulivae e lua na toe fa'ailoaina i lona fa'ailoga lona lua sosoo ma sili ona lelei i le Talafatai i Sisifo. O Naitanui na manumalo i le pine o le John Worsford i le po o le Aso Lulu, ma e 200 palota na manumalo ai le alii e 31 tausaga. Fa'ato'a faia'ina Dom Sheed (160) ma Andrew Gaff (149).
Faatasi ai ma le matua, o le paʻu e mago ma faʻamago, ma laina lelei e sili atu ona matagofie. E iai la'u Suntory Royal Jelly + Sesame E. Ou te teuina 4 capsules i le aso. O le pa'u e lamolemole ma le lanu rosa ma maloloina. 10% pa'u ile fale!
I le Aso Tofi, na luʻiina ai e Ange Postecoglou lana Celtics e faʻaalia lo latou maufetuunaʻi i Sevilla aʻo latou sauni e faʻafeiloaʻi Real Betis e aunoa ma le kapeteni Callum McGregor. Aua o loo ia matauina le Yom Kippur i le faa-Iutaia.
Ua sainia e le siamupini Super Liki St Helens le tamaitai talitane o Parramatta Joey Lusick mo le isi vaitau. O le 25 tausaga o Lusick na taalo 59 taimi mo le Salford Red Devils ae leʻi toe foi i Ausetalia i le faaiuga o le 2020 vaitau. Sa ia sainia se feagaiga e 3 tausaga ma le Au Paia.
I le maeʻa ai o le faʻamaʻi COVID-19, o le a toe faʻatulagaina e le Palemia o Peretania Boris Johnson lana kapeneta sinia aʻo ia sailia le malo e toe taulaʻi i le faʻaleleia o tulaga o le soifuaga. Ua faia e Johnson le faʻatalanoaina o le le tutusa faʻaitulagi o se faʻamuamua mo lana malo, ae ua faʻaumatia e le COVID-. Talu ai na manumalo o ia i le tele o le Palemene Conservative talu mai Margaret Thatcher (Margaret Thatcher) i le 2019 palota lautele, o le faʻamaʻi ua avea ma faʻamaʻi i le 19th.
O le ua molia autu i le faamasinoga o osofaiga a Paris i le 2015 na taʻua ai o le upega tafaʻilagi a le Islamic State lea na osofaia le taulaga o loʻo osofaʻia Farani, ma o le 130 maliu "e leʻi faʻatatau i tagata taʻitoʻatasi". O Salah Abdeslam, e ofu uliuli ma musu e aveese lona matapulepule uliuli, o le tagata mulimuli lea o le 14 ua molia na saunoa i le faamasinoga faaleaganuu.
E tusa ai ma ripoti, o nisi o minisita o le kapeneta a le feterale ua valaauina i se fonotaga faalilolilo i Canberra, ma o loʻo faʻamoemoeina ni atinaʻe tetele faavaomalo i Amerika. O nisi o sui o le kapeneta na tuuina atu tuusaunoaga tuaoi ma mafai ona felelei faanatinati i Canberra e auai i le fonotaga i le Aso Lulu. O le Sydney Morning Herald ma le Times na lipotia lenei mea, ma taʻua ai punaoa masani i le atinaʻe.
Ina ua uma ona faʻasa le tagata taʻavale Amerika o Shakari Richardson mai le auai i le Olimipeka a Tokyo ona na ia faʻamaonia lelei i le vailaʻau, o le a toe iloilo e le World Anti-Doping Agency pe tatau ona teuina le cannabis i le lisi faʻasaina. Na taʻua e le World Anti-Doping Agency i le afiafi o le Aso Lua o lana komiti faʻatonu "o loʻo mauaina talosaga mai le tele o paaga," ma ua faʻamaonia le faaiuga a le Lisi Faufautua Faufautua Group e amata ai se iloiloga faasaienisi o le setete o le cannabis i le 2022.
O le aofaʻi o talosaga a tagata faʻatau filifilia e 200,000 pe sili atu, ma o le tului faʻaletausaga faʻaletausaga e 6.80%! talosaga vave! Nono mai pe leai? Ia maua foi se nonogatupe lelei!
A toe amata taʻaloga i United Arab Emirates mulimuli ane i lenei vaiaso, o le vaega o totoe o le 2021 Indian Premier League o le a mafai ai e tagata matamata ona toe foʻi i le malae. I le tali atu i le COVID-19 e le tele o tagata taʻalo ma le aufaigaluega i tua atu o vaaiga, na osofaʻia e Initia se faʻamaʻi faʻaleagaina lona lua o faʻamaʻi.
Ua amataina e Serbia se Aso Fa'ale-atunuu fou, e fa'aalia ai lona malosi faamiliteli, ma vala'au atu i tagata Serbs uma i Balkans ina ia tu'u fa'atasi i lalo o le fu'a e tasi, ma o se vala'au fa'apenei na mafua ai le vevesi i atunu'u tuaoi i le tele o tausaga talu ona mavae le taua toto i le 1990s. Na taʻu atu i Serbs e faʻaalia le faitau afe o fuʻa mumu, lanumoana ma paʻepaʻe a le atunuʻu i mea latou te nonofo ai i le itulagi poʻo soʻo se mea i le lalolagi e faʻamanatu ai le "Serb Unity, Freedom and National Flag Day."
O loo taumafai se tina i Niu Sila e toe aumai lana tama teine ​​i le fale ina ua saisai i se nofoaga e silia ma le 700 kilomita le mamao mai le fale ona o le lokaina. faitau atili.
O le tau o oloa a le kamupani kasino Macau na paʻu i lalo e oo atu i le tasi vaetolu, faatasi ai ma se tau leiloa e tusa ma le US$18 piliona (A$24.5 piliona) ina ua amata e le malo se suiga o tulafono faatonutonu, ma e ono vaavaaia e ana tagata ofisa le kamupani i le nofoaga autu o taaloga faitupe tele i le lalolagi. .
E ui ina le mafai ona ulufale i le au, ae o le a avea pea Henrik Stenson ma sui o le au a Europa i le Ryder Cup. O le Aso Lulu na filifilia e le kapeteni Europa o Padreig Harrington le alii Suetena e avea ma sui kapeteni lona lima ma mulimuli mo le taamilosaga e faia i le Whistler Strait e amata ia Setema 24.
Fa'apitoa: O lo'o popole Kapeteni Paul Watson pe a le fa'ato'ilaloina e le pulega le au tuli manu i le Atu Faroe, o le a atili ai ona latou saua. faitau atili.
Mai le taimi nei se'ia o'o i le 9.16, fa'atau fa'asologa o le tausiga lanu piniki mama o oloa fa'atau masani e sili atu i le HK$1,880 e fiafia ai i le meaalofa rosa lelei (HK$1,468) fa'atasi ai ma le lafo fua!
O le sui fou o se faasologa lata mai o le au piliona o le vateatea o le a alu ese ma ni tagatanuu masani se toatolu e le o matua mauoa i luga o se vaʻa roketi SpaceX, e saili e avea ma tagata muamua o tagata sivili e ulu atu i le taamilosaga o le lalolagi. O se tagata malaga mai fafo e taʻitaʻia e Jared Isaacman, o le na faavaeina ma le Pule Sili o le US e-commerce company Shift4 Payments Inc, o le a malaga mai Kennedy, Cape Canaveral, Florida i le 8pm i le Aso Lulu. O le nofoaga autu o le vanimonimo o loʻo faʻalauiloaina i le vanimonimo.
O le tagata tetee a Leeds o Pascal Struik na tuli ese ma se kata mumu mo le luitauina o le ogatotonu o Liverpool o Harvey Elliott, ma mafua ai ona gau le tapuvae o le talavou, ma o le a taofia ai o ia mo taaloga e tolu. Na tupu lenei mea ina ua manumalo Liverpool i le afa lona lua o le Premier League 3-0 i Elland Road.
O le siamupini o le lalolagi o Aferika i Saute na lagolagoina i latou lava e toe faaleleia le latou faiaina ia Ausetalia ina ua uma le pu o le faaiuga o le vaiaso talu ai, ma o le latou toe taaloga i Brisbane i le Aso Toonai na toetoe lava a le suia. Lua manumalo ia Argentina, tolu faia'ina sosoo i le 28-26 faia'ina i le Gold Coast, atoa ai ma le fa sikoa na faiaina.
O se tamaitai Peretania e 15 tausaga le matua na sola ese mai lona aiga ma auai i le Islamic State i Suria na talosaga mo se faamagaloga ma valaau atu i le Palemia Boris Johnson e tuu atu o ia e alu i le fale. O Shamima Begum o se tasi o teine ​​aoga e toʻatolu i Sasaʻe Lonetona na alu i Suria. 2015.
Na saunoa le Peresetene o le Komisi Europa, Ursula von Delane, e tatau i le EU ona faʻasa le faʻaulufaleina mai o oloa e tusa ma le 25 miliona tagata i le lalolagi atoa e faʻamalosia e galulue. "E le mafai ona matou taliaina e faʻamalosia (tagata) e fai oloa, ona iʻu ai lea o nei oloa o le a faʻatau atu i faleoloa a Europa," o le tala lea a le ulu o le matagaluega faʻamalosia a le Iuni a Europa, ma faʻailoa mai o le a ia faʻatupuina se faʻasaina i luga o se mea e le o taʻua. aso.
O le a le fuafuaga a nisi o faipule o Kuiniselani e palota i le tulafono o le oti na tuuina mai e le setete i le Aso Tofi, ma pe aisea: "E le mafai ona ou lagolagoina le tuuina atu o le malo o le setete e fesoasoani e faamuta o latou ola. O le setete lava e tasi e le faʻatagaina i latou e filifili tagata atamamai i le taimi tutusa. Na maua le tausiga fa'aleagaga i totonu. “O le Itu Agai ma le Itu Agai Ta’ita’i David Crisafulli, Broadwater, LNP” Ou te le iloa pe o le a fia maua e aiga na ou vaai i ai se fesoasoani ofo fua i le faaiuga o o latou olaga.


Taimi meli: Sep-15-2021